top of page
Zonnebloemen.jpg

OVER MIJ.

Marloes Loeve

Welkom! Fijn dat je er bent. Mijn naam is Marloes Loeve en Infinite Cosmos Yoga & Ayurveda is mijn bedrijf.

Infinite Cosmos staat voor de oneindigheid van zowel onze buitenwereld, het heel-AL, als die van onze prachtige, complexe binnenwereld.

Yoga en Ayurveda zijn mijn passie en hebben mijn leven op een heel mooie en positieve manier veranderd. Ik ben flexibeler van lichaam en geest en ben beter in balans door de rijke en diepe kennis die in de afgelopen jaren tot mij is gekomen. Kennis die ik graag wil delen met jou, zodat ook jij de voordelen van Ayurveda en Yoga kunt ervaren!

We komen als mens allemaal dingen tegen die ervoor zorgen dat we net even wat minder goed in ons vel zitten, er ontstaat al heel snel een disbalans. Dit is heel normaal, we hebben allemaal op onze eigen manier te maken met de eeuwige dans tussen balans en disbalans. Zelf heb ik bijvoorbeeld de chronische aandoening endometriose. Ayurveda en Yoga hebben me geholpen hier mentaal beter mee om te gaan en hebben de fysieke pijn verzacht. Iets dat niet direct op te lossen is, kan misschien wel mentaal draaglijker worden of is fysiek te verzachten of te verbeteren. En er zijn ook dingen die wél eenvoudig en snel op te lossen zijn!

Rouw en verlies zijn in zekere zin vormen van liefde. En rouw en verlies hebben in mijn leven, net als in ieders leven in meer of mindere mate, een uitdaging gevormd. Ik heb me hierin gespecialiseerd vanuit liefde voor mensen en interesse voor ieders persoonlijk proces. De kwetsbaarheid van een rouwproces is iets om te koesteren, voorzichtig vast te houden, en in onze maatschappij is daar weinig ruimte voor. Ik help jou door er echt voor jóu te zijn in deze moeilijke tijd. Een luisterend oor, oprechte één op één aandacht.

Bij mij geen moeten, maar ontmoeten. Ik help je graag door te kijken naar wat bij jou als persoon past, naar wat bij jouw levensstijl past. Ieder mens heeft iets anders nodig, zeker in Ayurveda is een individuele benadering heel belangrijk en eigenlijk vanzelfsprekend. Iedereen heeft natuurlijk net een andere balans van Vata, Pitta en Kapha!

Opleidingen

2020-2024

Samsara Yoga Docentenopleiding

Ik volg sinds 2020 de vierjarige opleiding tot allround yogadocent (500h) bij Samsara. Ik studeer in juni 2024 af. Ik geef yogales bij o.a. Yogastudio Yoia sinds februari 2022 en ben aangesloten bij de VYN (Vereniging Yogadocenten Nederland) als aspirant lid.

2022-2023

Divine Ayurveda

In 2023 heb ik de opleiding tot Ayurvedisch Leefstijl- en Voedingscoach en de opleiding Ayurvedische Massage succesvol afgerond.

2022-2023

Laudius 

In 2023 heb ik de opleiding tot Rouwcoach succesvol afgerond. 

Oceaan
bottom of page